Νοέμβριος 2019
Σεμινάρια
Μέσα από μια διαρκή προσπάθεια επιμόρφωσης και παροχής εξειδικευμένης γνώσης γύρω από το κρασί, η ΟΙΝΟΤΕΚΑ συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Genius In Gastronomy, διακεκριμένους επαγγελματίες και κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό προκειμένου να παρέχει γνώσεις γύρω από το κρασί και την εστίαση.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε λάτρεις του κρασιού, αλλά και επίδοξους επαγγελματίες οι οποίοι και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης.
Τα εξειδικευμένα σεμινάρια περιλαμβάνουν θεωρητικά, αλλά και πρακτικά μαθήματα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, ενώ αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες πραγματικών συνθηκών εργασίας.
Τα Courses παρέχουν γνώσεις γύρω από τις βασικές αρχές, δοκιμές κρασιών ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, τεχνικές service, συνδυασμούς φαγητού με κρασί, καθώς επίσης και γνώσεις γύρω από τη διαχείριση κάβας, την κατάρτιση λίστας και τη σωστή τιμολόγηση.
Στο τέλος των Courses πραγματοποιούνται εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση διπλώματος επάρκειας Certified Pro Expert και Certified Sommelier.